Szekértábor

Szekértábor

Mi ez itt?

2022. október 01. - Szekértáborblog

A soha senki által el nem olvasott első bejegyzésben illik nagyjából tisztázni, hogy milyen tartalmak lesznek láthatók a blogon, hogy később számonkérhető legyen a szerkesztő, amikor eltér eredeti elképzeléseitől. Ennek fényében csak nagy általánosságban vázolnám fel a sajátomat: a napi politika sokszor kihoz belőlem olyan gondolatokat, amelyek többet érdemelnek pár sornál valamelyik erősen moderált kommentmezőben. Ezeket természetesen megpróbálom olyan formában az internetre ömleszteni, hogy azokat akár más is érdekesnek találhatja. Hogy sikerrel járok-e, majd az idő eldönti. 

Miért szekértábor?

 

Azért ezt a nevet választottam, hogy minden bejegyzés előtt emlékeztessem magamat, hogy milyen megközelítést kerüljek el mindenáron. A szekértábor-logika az egyik legkárosabb méreg, ami ellehetetleníti a politikai diskurzust, amely így hiánycikk a magyar közéletben. Igényt szerencsére látok arra, hogy az egyes oldalaktól távolságot tartó, mégis markáns vélemények egyre több szerepet kapjanak. A saját nézőpontomat is ehhez próbálom igazítani. 

Ja, és volt egy-két jobb névötletem, de azok már foglaltak voltak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekertabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1417944432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása